Melatonin

Amazing/random

Posted in Argh!, Nyheder, Video by Søren K on februar 14, 2007

Skilt

Update: Er der virkelig ingen der har en holdning til trolden? (se nederst i denne post).

Original-post:

Stille og roligt: Dette burde ikke kunne lade sig gøre.

Men smut da lige forbi Mail on Sunday og se hvordan man springer ud fra 12.000 fod med en defekt faldskærm og crashlander i et krat. Nyd detaljer som Michael Holmes kamp for at fixe skærmen inden han til sidst bukker, takker og proklamerer at han dør. Og bevares, det gør han efter al sandsynlighed også på et eller andet tidspunkt, men lige præcis denne dag var det ikke hans nummer der var trukket.

Læn dig tilbage og lad dig imponere af vennen, Jonathan King, der optræder næsten utilstedeligt tjekket mens han yder forbilledlig førstehjælp og sørger for at filme.

Se video og interview.

Bonus! På jagt efter en illustration røg jeg ind på hjemmesiden for Hovedorganisationen for Personel af Reserven i Danmark – eller som vi plejer at kalde dem – HRPD. I udgangspunktet sikkert gode og venlige mennesker, men tag så lige og smut ind på denne side og scrol ned til andet billede: Hvad sker der for trolden?

Reklamer

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bekendelse « Melatonin said, on februar 15, 2007 at 5:56

    […] Thu 15 Feb 2007 Bekendelse Posted by Søren K under Art , Blog , Argh! , Musik , Arbejde , Kvinder  Klokken er 5.36 og jeg har intet fornuftigt at blogge om. Ikke at det plejer at være en hindring. (Jf Amazing/random/update). […]


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: