Melatonin

Børnene skal også vide det er jul!

Posted in Ansvarlighed, Feel good by Søren K on december 24, 2010

Update (16.28): Efterlysningen er afblæst – vi har ikke behov for mere hjælp. 1000 tak til alle der har læst, spredt og bidraget! Julestemning er så afgjort mere end blot et tomt ord, og i har bevist det!

—-

Oprindeligt indlæg: Jeg sidder pt strandet i DGI-hallen i Rønne sammen med et par hundrede andre mennesker, der heller ikke kan komme hjem og fejre jul. Al snerydning er indstillet, så med mindre man kender nogen i Rønne, hænger man på en juleaften i DGI-hallen … Og det er da ærlig talt synd for børnene (og deres forældre!).

Til gengæld må der også være mange i Rønne, der skulle have haft gæster fra resten af øen, og som nu sidder med alt for meget mad og plads.

Kan du se det? Nogle har for meget og nogle har ingenting … så skulle vi ikke spænde julehjelmen og sprede lidt julestemning ud over verden?

Altså: Skal du fejre jul i Rønne, er du et sødt menneske og har du lyst til at give en håndsrækning til nogle søde strandede mennesker, så smid mig en mail på ringbind@gmail.com med kontaktoplysninger og oplysninger om hvor mange du kan huse og måske også et par ord om hvem i er, hvor mange børn og hvad der ellers kunne være relevant. OBS: På grund af vejrsituationen inkluderer dit evt tilbud også overnatning og morgenmad/frokost! Forhåbentlig åbner vejene i morgen så folk kan komme videre.

Skal du ikke fejre jul i Rønne, men kender nogle der skal, så send gerne linket videre.

Og lad os så komme i gang med at sprede noget julestemning!

Søren K

Reklamer
Tagged with: , , ,

9 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. frovin said, on december 24, 2010 at 11:36

  Hvor er du sød. Glædelig jul, Søren.

  • Søren K said, on december 24, 2010 at 11:37

   Tak. Og lige over. Husk at sprede linket! ;)

 2. Søren Sommerglæde said, on december 24, 2010 at 11:59

  Hej Søren, jeg sidder i Odense, men tænkte på om jeg ikke kan hjælpe med at skaffe noget opmærksomhed. Jeg kunne jo godt lige ringe til Tv2, News og de andre? Så folk når at høre det? Tænker på radioen også, så folk der kører derover kan høre det??

  • Søren K said, on december 24, 2010 at 12:01

   Hej Søren. Al opmærksomhed er velkommen. Kan du hive i nogle tråde der kan give nogle familier en god jul, så skal du bare give den gas!

 3. Søren Sommerglæde said, on december 24, 2010 at 12:05

  Det gør jeg omgående! Jeg er i gang. Kan du evt. lige DMe mit dit nr. på Twitter så folk kan få fat på dig direkte. @sommerglaede

 4. Marie T said, on december 24, 2010 at 12:34

  Ekstra Bladet vil gerne tippes på 1224, og de kan da nok skabe noget synlighed.
  Held og lykke med juleprojektet!

 5. […] send så lige en kærlig tanke eller en hjælpende hånd til de børn og voksne, der sidder strandet i en gymnastiksal i Rønne. Det har de sgu ikke […]

 6. frovin said, on december 24, 2010 at 16:49

  Politiken havde Søren K. som topnyhed.

  Årets Bornholmer!

 7. Anne Hodal said, on december 25, 2010 at 8:50

  Du er i sandhed en juleven, Søren!


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: