Melatonin

Tid til at joine Twitter

Posted in 2.0, Anbefaling, Ansvarlighed, Twitter by Søren K on juni 24, 2009

Update 30/6 2009:
Persiankiwi er dukket op igen.

Update 25/6 2009:
Change_for_Iran er dukket op igen – han er såret og befinder sig uden for Tehran, men vil vende tilbage til byen så snart han kan.

Persiankiwi som ellers har været meget aktiv, har været påfaldende tavs siden nedenstående update kl 17 i går.

Oprindeligt indlæg:
Om ikke andet, så for at følge begivenhederne i Iran.

Siden urolighederne begyndte i Iran, har jeg fulgt tre Twitter-accounts, som efter alt at dømme er troværdige (En af dem har ikke skrevet noget de sidste tre dage, hvilket jeg ikke er helt tryg ved!). Myndighederne dernede sidder tungt på al kommunikation, men her er der en unik mulighed for at følge med i hvad der sker i dette pt lukkede land.

Paradoksalt nok er Mousavi – manden der angiveligt blev snydt for sejren i det nylige valg – ingen engel efter almindelig vestlig demokrati-målestok, men han er dog et væsentligt fremskridt ift Ahmadinejad. Se Pols guide til oprøret i Iran.

Jeg anbefaler Persiankiwi, StopAhmadi og Change_for_Iran. Opret en konto på Twitter.com og ‘follow’ tre ovenstående, hvis du vil være andenhåndsvidne til begivenhederne i Iran.

Herunder ses det seneste døgns updates fra Persiankiwi (der i øvrigt ser ud til at være en væsentlig del af CNNs “hemmelige” kilde i denne artikel) – det gør det imho svært at lukke øjnene, selvom vi ikke pt kan gøre meget andet end at holde dem åbne. Start nedefra for at få den kronologisk …

persiankiwi

Note – Forklaring til Twitter:
RT er en forkortelse for ReTweet – dvs: Kopier denne besked til din egen Twitter-konto og send den ud til alle dine venner.
#Iranelection er et såkaldt ‘hash-tag’ der gør det muligt at søge efter indlæg på Twitter der handler om en bestemt ting. Svarer lidt til ‘tags’ på blogindlæg.

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hurra « Torbanon's Blog said, on september 18, 2009 at 18:53

    […] har skrevet om Iran på sin døde […]


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: