Melatonin

Med venlig hilsen fra direktøren

Posted in København, Mad by Søren K on oktober 3, 2007

Indian PaleFøler mig lige kaldet til at fremhæve en comment fra min tidligere post omkring konflikten ifm Nørrebro Bryghus. Det er intet ringere end direktøren for etablissementet, der har besværet sig med at kommentere (ok, jeg smed ham en mail for at gøre opmærksom på mit indlæg, men det fortjener da alligevel både respekt og opmærksomhed).

Kære Søren,

Vi vil gerne sige dig tak for din støtte til os i den verserende konflikt med 3F. Vi stiller os fortsat helt uforstående overfor, hvorfor først 3F og nu nærmest den samlede danske fagbevægelse ønsker at kaste sig over en lille entreprenør-virksomhed, som tilmed i forvejen har ordnede overenskomstmæssige forhold – blot ikke med 3F eller den øvrige etablerede fagbevægelse, hvilket åbenbart for dem er værre end at være helt uorganiseret og byde sine medarbejdere langt ringere forhold, end vi gør. Dette er ellers ikke svært at finde – i restaurationsbranchen er skønsmæssigt 90 % af virksomhederne i København helt uden overenskomst. Men det er tydeligt, at vi er blevet valgt som konfliktoffer, for at der kan statueres et højt profileret eksempel, hvilket jo desværre gør vores chancer for at vinde slagsmålet meget små.

Så vi må foreløbig trøste os med, at vi har en helt uhørt komplet opbakning fra vore medarbejdere i striden, hvilket jo gør 3Fs argumenter om, at det er medarbejdernes sag de kæmper for, så hule, at de nu taler om vore fremtidige medarbejdere og om fagbevægelsens lovmæssige ret til at konflikte for princippets skyld. Som om en lovmæssig ret også betyder, at det er rigtigt i enhver situation at benytte sig af den… Og så luner vi os også ved din og dine mange ligesindedes støtte til os i den svære situation. Det giver dog altid et lille håb om, at når så mange kan se det urimelige i den situation, vi er bragt i, så kunne det da være, at nogen af ansvarlige politikere også på et tidspunkt får mandet sig op til også reelt at indføre organisationsfrihed i Danmark. Vi skriver trods alt år 2007!

Og tak for dit tilbud om helt konkret støtte ved køb af vort flaskeøl – det sætter vi pris på. Nu er det sådan, at vi ikke selv står for salg og distribution af vort flaskeøl. Den opgave har vi udliciteret til et større, meget kompetent firma ved navn House of Beer. Derfor er vi ikke selv 100 % opdaterede på, i hvilke konkrete butikker, vores øl står. Men vi ved dog, at det stadig kun er et lille fåtal butikker – selv COOP og Irma, hvor sympatikonflikten har betydet, at vores øl er fjernet fra hylderne, så mit råd er, at se der, hvor du plejer at handle. Og det ville da være fint, hvis du og andre bloggere kunne bruge jeres glimrende medier til at orientere hinanden om, hvor man stadig kan få de ’forbudte’, men, som jeg da med fornøjelse har læst at du også har opdaget, ganske velsmagende dråber. Det er da meget rart, at det ikke altid er forbundet med ubehag at støtte en god sag.

Anders Kissmeyer
Nørrebro Bryghus

God stil og god øl – min sjæl, hvad vil du mer’?

Reklamer

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicolaj said, on oktober 3, 2007 at 20:23

    Det er også et godt bryggeri, Søren. Hvilket du vel sagtens allerede har opdaget. Udover nogle ganske gode flaskeøl er deres restaurant/bar/bryghus også et besøg værd. Det er bare lidt dyrt til SU-smag, men det er jo heller ikke bare en ukulturel fattigrøvssag at drikke øl i dag. Det er jo blevet et connoisseur-anliggende at indtage de fine dråber.

    Nå, nu er det jo lige før at vi, fattigrøve, må se os nødsaget til at drikke vin. Lykkeligvis er der den dag i dag noget man kalder en håndvarm Harboe – det svigter aldrig…


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: