Melatonin

Præcisering vedr Bjarne Riis

Posted in Nyheder, Rant, Sport by Søren K on maj 26, 2007

I modstrid mod public demand, gør jeg det hermed vitterligt at Bjarne Riis er en fåking mand.

Ja, han var dopet.

… og hvis man ikke havde gennemskuet det, er man for blåøjet til at trække vejret (stil dig i så fald venligst op mod nærmeste mur og vent på at vores skarpskytter befrier dig for yderligere liv).

Som så ofte før siger Jørgen Leth det ganske præcist:

Cykelsporten er ikke en ren sport. Det er en usund sport, en ekstrem sport. Og sådan skal det være. Det er det, jeg altid har sat pris på ved cykelsporten. Den er fyldt med fantastiske, oversize personligheder, excentrikere og folk, der sætter livet på spil. Det andet beror på en dum illusion om, at sporten er ren og at rytterne skal være rollemodeller for unge mennesker. Det er noget vrøvl, synes jeg.

Fåk Brian Narrøv Mikkelsens helgenfrelste dopingjagt (og lad os bare fåkke hele regeringen og kanonen, nu vi er i gang (også selvom sidstnævnte giver grimme billeder)). Og så i øvrigt hatten af for Bjarnedrengen, der ikke lader sig gå på af sit fornavn og på dag 0 efter den gule trøje til den samlede skare af journalister udtalte:

Hvor stopper det? Skal I fortælle, at I engang har skrevet af efter en anden avis, eller at I har været konen utro?

Om en dopet Fætter BR slår en dopet flok grandfætre, eller om en clean Fætter BR slår en flok grandfætre er i min verden same shit. Så tag nu bare og luk røven. Selvfølgelig er de på stoffer.

Det gør det ikke mindre imponerende – bare lidt mere troværdigt!

Reklamer

5 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. -hjaltees said, on maj 26, 2007 at 11:54

  Well – tak til Bjarne for at komme frem NU. Ik så meget fordi han er ærlig, ik så meget fordi det måske tjener ik godt formål, egentlig heller ik så meget fordi vi er ved at få dannet et billede af hvad der præcist foregik i 90’ernes cykelverde.
  Men tak Bjarne fordi du gør NU – i en tid hvor jeg af uransagelige årsager ikke er i stand til at se Zulu eller nogen sportskanal, og dermed ikke har set mere en sammenlagt 3 timers cykling i dette forår – der har jeg virkelig brug for et action-packed cykelnyhedsfix – og det gav du Bjarne – TAK

  Cykelsporten er ikke clean, har aldrig været det (også i 1903 kørte de totalt hooked på amf) og bliver det vel næppe – and who cares. Det gælder om ikke at blive taget, og bliver man det, så synes jeg at man skal give en omgang kvajebajere til hele feltet, men have lov til at køre videre.

  Det var en smuk dag: http://www.youtube.com/watch?v=UTf6Mlxr76s&mode=related&search=

 2. Signe said, on maj 26, 2007 at 13:24

  Smukt…

  Var det en god fest igår?

 3. Søren K said, on maj 26, 2007 at 18:21

  “Han smider dem ned som pærer fra et træ i efteråret!”

  Smukt, smukt, smukt!

  @ Signe

  Jotak. God fest, gode mennesker. Hyggeligt at se et par af de andre blogheads IRL. Ingen klager herfra (bortset fra at de glemte at rydde op inden de gik …).

 4. Signe said, on maj 26, 2007 at 22:08

  Oh maaan, hader når folk ikke rydder op inden de skrider!

 5. […] så vil jeg i øvrigt, som tidligere ifm Riis’ tilståelse, overlade ordet til Leth: Cykelsporten er ikke en ren sport. Det er en usund sport, en ekstrem […]


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: