Melatonin

Mere Go’ Galskab!

Posted in Arbejde, Argh!, Internet, Nyheder by Søren K on februar 26, 2007

Go’ GalskabSå er den her – Go’ Galskaben.

Som teaset for et par dage siden er logoet en gal ko (en gal go’?), og det hele går up på at sprede noget glæde, downloade Det Gode Program og støtte din yndlingsorganisation, uden at det koster dig en rød reje! Nåja. Man kan også vinde nogle præmier …

Min arbejdsplads – Kristeligt Forbund for Studerende – er med i kampagnen, og i løbet af et par timer kommer der fokus på kampagnen på vores hjemmeside kfs.dk nu er den oppe at køre på vores egen hjemmeside: Klik ind på kfs.dk!

Kan du ikke vente, kan du evt bare downloade Det Gode Program via dette link, og komme i gang med at støtte med det samme.

Det Gode Program får hundredvis af netbutikker til at donere penge til din foretrukne hjælpeorganisation. Butikkerne giver op til 30% af det, du køber ind for, videre til din gode sag. Helt gratis for dig. Selvom du kun sjældent handler på nettet, gør det alligevel en stor forskel.
EnGodSag.dk står bag både Det Gode Program og Go’ Galskaben. Vi har lanceret Go’ Galskab kampagnen sammen med de 110 hjælpeorganisationer, som bakker EnGodSag.dk op, for på en sjov måde at understrege, hvor nemt det er at hjælpe velgørende formål – endda helt gratis for én selv.

Ovenstående er hentet fra GoGalskab.dk.

OBS: Programmet du henter herover er forudindstillet til at støtte KFS. Skulle du af uransaglige årsager ønske at støtte en anden organisation, kan det indstilles under indstillinger i programmet. Du kan også hente en “neutral” udgave af Det Gode Program.

Go’ Galskab!

Update (27/2 ’07): Da jeg åbenbart lander ret højt på Googles rank, når man søger efter “Go’ Galskab”, gør jeg opmærksom på at den officielle side hedder www.GoGalskab.dk, og at du kan komme til den ved at klikke på www.GoGalskab.dk eller ved at taste www.GoGalskab.dk ind i din browser og taste enter.

Reklamer

5 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Go’ Galskab! « Melatonin said, on februar 26, 2007 at 2:10

  […] Her! […]

 2. Kirsten said, on februar 26, 2007 at 16:10

  Har lydigt downloadet det men kan ikke få det til at virke i Firefox … Må finde en manual et sted…

 3. Søren K said, on februar 26, 2007 at 18:37

  Få hvilket til at virke hvor?

  Når du har downloadet og installeret programmet, skulle der gerne åbne et program-vindue (med rød ramme), hvor der øverst er et menupunkt der hedder Go’ Galskab …

  Men ellers er der via EnGodSag.dk omfattende live-/mail-support.

 4. maltesen said, on marts 2, 2007 at 17:57

  Jeg har fået delt Go’Galskab kortet ud til to kollegaer i den nu snart overståede uge. De var faktisk meget glade for kortet og har siden hen givet det videre til andre…

 5. Søren K said, on marts 4, 2007 at 1:56

  Hey!

  Godt at høre! Vil du (eller andre?) have flere kort siger du (i?) bare til! Send en mail til mig på arbejdet: SK(a)kfs.dk


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: