Melatonin

Urigtige i hovedet …

Posted in Nyheder by Søren K on januar 16, 2007

Det er muligvis mig den er gal med, men jeg fatter ikke hvad Initiativet for flere ungdomshuse ville opnå ved at BZ’e huset på Dortheavej, på et tidspunkt hvor Ritt & co faktisk har erklæret sig villige til at prøve at finde en løsning på den uendelige saga om Ungeren.

Et par citater fra deres talsmænd kaster dog lidt lys over sagen:

De [autonome] har [..] pyntet opgangen med grøntsager, for at ‘forvirre’ politiet.
»Vi tror, det vil give os 20 sekunder ekstra, når de rykker ind. De kan ikke undgå at stoppe op og undre sig over, hvad der foregår«, fortalte en af de unge før rydningen.
(Pol)

– Vi har nogle krav til politikerne. Vi vil beholde Jagtvej 69, vi vil have Dortheavej 63 og Brandstationen på Jagtvej 155D. Og vi vil have el, vand og varme, lød det fra Anna på 21 år.
– Det er ikke krav, vi stiller for at være flabede. Det er tvingende nødvendigt at have brugerstyrede huse, supplerede den 26-årige lærerstuderende Mads. (EB)

En af aktivisternes talsmænd, 21-årige Anna Sørensen, afviste før hun blev anholdt mandag formiddag, at hun og de andre aktivister har gjort noget kriminelt.
– Vi har så meget ret til at gøre det her. Vi så et rigtig svedigt hus, der stod her på Dortheavej og bare manglede at få liv og lykke. Hvis politikerne ikke kan finde ud af det, så må vi selv gøre det, sagde hun.
(EB)

Diagnosen? Et sted mellem mistet jordforbindelse og skingrende sindssyge …

Og skulle vi så i øvrigt ikke se at få ryddet Jagtvej 69 nu vi er i gang?

Disclaimer:

Når det så er sagt, kan jeg egentlig godt lide idéen om selvstyrende ungdomshuse. Også gerne i en delvist kommunal model, hvor kommunen stiller et hus til rådighed, der så langt på vej får lov at leve sit eget liv. Vold og hærværk kan jeg under ingen omstændigheder acceptere – heller ikke selvom det er proklameret “selvforsvar”. I deres iver efter at påtage sig en offerrolle, har den eksisterende ‘Unger’ i mine øjne mistet sin eksistensberettigelse. Desværre!

Update: Det myldrer tilsyneladende med folk der ikke er helt rigtige i hovedet … “Nazister ville banke de unge besættere” (BT)

Reklamer

5 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Anne said, on januar 16, 2007 at 18:01

  Men, når det er sagt, må man give dem at der var kunstnerisk charme i idéen med Ville Villakulla og Pippi Langstrømperne…

 2. Søren K said, on januar 16, 2007 at 23:25

  @ Anne

  Klart. Den cadeau skal de ha’! Det smukkeste tiltag var dog klart at udsmykke opgangen med grøntsager. Jeg ved ikke hvad de havde røget, men man bliver næsten misundelig … :-)

  Søren K

 3. Anne said, on januar 17, 2007 at 7:27

  De havde næppe røget noget. Så ville de have fået ædeflip og spist grønsagerne da de hang dem op (de er jo vegetarer, mange af dem :-D)

 4. Nicolaj said, on januar 17, 2007 at 17:24

  Men stadig en mærkelig camouflage.. eller også var det bare pynten fra en nytårsaften GONE BAD, der ikke var taget ned…

 5. Søren K said, on januar 18, 2007 at 5:44

  @ Nicolaj

  En dag ved lejlighed må du lige fortælle mig lidt om hvordan du plejer at fejre nytår :-)

  Søren K


Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: